POVEȘTILE VINULUI – zilnic pe contul de Facebook al OEVE România

Poveștile Vinului reprezintă un proiect OEVE – Consulat România, realizat de Eques Dan-Silviu Boerescu, Consilier de Imagine, și Iudex Gratzian Mărgărit, Paharnic Consular.

În cadrul acestui serial, se dezbat diferite aspecte ale culturii vinului în lume și în România într-o formă sintetică accesibilă. De asemenea, sunt prezentate personalități, arealuri și vinuri nobile care au scris istorie în domeniu, de la Thomas Jefferson la Robert M. Parker sau Lodovico Antinori, de la Bordeaux la Toscana sau Lumea Nouă, ori de la Sassicaia, Ornellaia, Masseto ori Tignanello la Opus One, Romanée-Conti, Cheval Blanc, Margaux sau „Sir Winston Churchill” Cuvée – Pol Roger. De asemenea, sunt abordate curiozități din lumea fascinantă a vinului, cum ar fi denumirile sticlelor de vin de diferite volume, de la 100 ml la Jeroboam, Salmanazar, Melchior ori Goliath.

…Cum puteți fi siguri că nu ratați niciun episod zilnic? Foarte simplu: intrați pe contul de Facebook al OEVE România și apăsați „Urmărește”/ „Follow”. Apoi, vi se va semnala zilnic de către Facebook fiecare nouă temă abordată! „Degustare” plăcută!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100046892337303

Știri