Certificare Wine Bar Corks București – 26.07.2023

Proiectul Consulatului România de certificare a calității vinurilor a continuat cu o nouă locație! În seara zilei de 26 iulie, a avut loc ceremonia dezvelirii plăcii de certificare la Wine Bar Corks din Centrul Vechi al Bucureștiului, care, în urma evaluării făcute de Consiliarius Andrei Orbeșteanu, supervizat de Eques Sergiu Nedelea, a fost clasificat cu 4 Pahare, conform sistemului binecunoscut.

La ceremonie au participat membri ai Legatului București și invitații lor din alte Legate, dar și  membri ai Consiliului Consular. OKT Eques Ornatus Marius Farmazon, Proconsul 1, a oficiat ceremonia și a înmânat contractul de certificare domnului Ovidiu Logigan, patronul Corks Cozy Bar. Conducătorii Legatului București, Eques Dan-Silviu Boerescu și Eques Costin Dinu, s-au bucurat să-i aibă alături și pe Eques Paul Stoicescu-Drăgușin, Rectorul Academiei OEVE România, Iudex Gratzian Mărgărit – Paharnic Consular, Consiliarius Radu Ciordaș – Legat 1 Silvania, Iudex Ștefan Gogotă – Comandant Scaun Cavaleresc Baia Mare. În total, au participat 18 membri OEVE și 2 candidați, precum și alți invitați. Ceremonia a fost urmată de o agapă prietenească, la care s-au degustat Cava, Prosecco și Horincă de Maramureș.

Programul de monitorizare și certificare a calității vinurilor oferite consumatorilor români continuă în luna august cu o nouă locație!

Pentru cultura vinului și omagierea vinului nobil!

 

In Honorem Dei et In Honorem Vini!

Amiciția per Vinum!

Știri