SENAT : Eisenstadt : Festivalul cavaleresc anual Stiftungsfest - OEVE Consulat Romania
16571
post-template-default,single,single-post,postid-16571,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SENAT : Eisenstadt : Festivalul cavaleresc anual Stiftungsfest

Data: 19 octombrie 2013
Loc: Eisenstadt, Austria

Delegatia Consulatului Romaniei a fost cea mai numeroasa delegatie, cu un numar de 54 de participanti. Acest lucru a impresionat si bucurat gazdele. Ne-am prezentat onorabil, am furnizat 6-7 purtatori de steaguri si am avut 4 confrati innobilati la gradul de Eques.

De asemenea, Bogdan Gilculescu, a avut ideea sa amenajam la cina festiva un stand reprezentativ al Consulatului. La acest stand au contribuit urmatorii confrati: Bogdan Gilculescu- Legat Pitesti, Iulian Grigorescu-Legat Constanta, Bogdan Ionescu-Legat Pitesti, Mihai Anghel -Legat Iasi, Catalin Paduraru- Legat Bucuresti, Alexandru Sapojnic-Legat Chisinau. Au fost prezentate si oferite spre degustare atat senatorilor cat si membrilor prezenti la cina festiva urmatoarele: tuica de pruna, tuica tescovina, coniac vechi (Rep. Moldova), vinuri (Domeniile Anastasia, Crama Girboiu), visinata, zacusca (RO)moldoveneasca si din Basarabia.

Felicitari delegatiei Romaniei.

In Honorem Dei et In Honorem Vini !

Parteneri