Concert caritabil de Crăciun 2013 Pitești - OEVE Consulat Romania
16376
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16376,page-child,parent-pageid-16357,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Concert caritabil de Crăciun 2013 Pitești

Musicando cu Adina Sima
O.E.V.E. Legat Pitești
Rotary Club Pitești
Asociația Filarmonica Dominoul Artelor
Palatul Copiilor din Pitești
Clubul Alex Dance
Antena 1 Pitesti

Vă prezintă Spectacolul muzical live Christmas Classic and Roll Gala. Pentru prima dată pe scena muzicală românească, acest spectacol va fi susținut de copiii ce vor cânta live, acompaniați de Classic ‘N’ Roll Orchestra. Fiecare dintre copiii soliști este laureat în Festivaluri Naționale și Internaționale, participă activ la emisiuni radio și TV, dovedind calități artistice de excepție. Spectacolul va fi susținut de Classic ‘N’ Roll Orchestra și copiii soliști ai D-nei Profesor Adina Sima. Cele două ore de spectacol oferite de instrumentiști de mare clasă și vocile de excepție ale copiilor se reunesc într-un spectacol de o înaltă ținută, pentru a oferi publicului un regal muzical în preajma Sărbătorii Crăciunului. Repertoriul internațional și românesc abordat este specific Sărbătorii Crăciunului, dintre melodii amintim: Jingle Bells Rock, Feliz Navidad, Adeste Fideles, Buna Dimineata la Mos Ajun etc. Sumele colectate cu ocazia spectacolului Christmas Classic and Roll Gala vor fi folosite pentru achiziționarea de aparatură electronică ce va fi donată Palatului Copiilor din Pitești, pentru a le fi copiilor de ajutor în evenimentele viitoare la care vor participa.

Vă invităm să cântați și să vă bucurați alături de noi în data de 21 decembrie 2013, la Teatrul Davila din Pitești, începând cu ora 19.00!

Parteneri