Transylvania Wine Fair 2017, ediția a V-a, Brașov Bussines Park, 10-12 noiembrie 2017 - OEVE Consulat Romania
16440
post-template-default,single,single-post,postid-16440,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Transylvania Wine Fair 2017, ediția a V-a, Brașov Bussines Park, 10-12 noiembrie 2017

TRANSYLVANIA WINE FAIR a fost lansat în toamna anului 2013, ajungând în anul 2017 la cea de-a V-a ediție. La acest eveniment participă producători, importatori și distribuitori de vinuri, băuturi alcoolice, cafea și ciocolată, produse culinare, trabucuri și tutun, accesorii pentru vinuri, reviste și blogguri de specialitate.

Cu ocazia acestui târg, vizitatorii vor avea șansa de a degusta cele mai bune vinuri de pe piață, de a fi la curent cu noile produse și de a achiziționa vinurile preferate la preturi speciale. Pe lângă degustările obișnuite de la standurile expozanților, vizitatorii vor avea parte de o serie de „evenimente în eveniment” precum masterclass-uri, show-uri culinare și concerte.

În timpul evenimentului, organizatorii facilitează întâlnirile dintre reprezentanții HORECA și producătorii / distribuitorii de vinuri prin amenajarea în premieră a unei zone private „Business Lounge”.

Parteneri