Horeca Awards, ediția a XII-a, București Fratelli Studios, 20 noiembrie 2019 - OEVE Consulat Romania
22052
post-template-default,single,single-post,postid-22052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Horeca Awards, ediția a XII-a, București Fratelli Studios, 20 noiembrie 2019

HORECA AWARDS se află în 2019 la cea de a XII-a ediție consecutivă. De la prima ediție organizată în 2008, evenimentul și-a câștigat o notorietate solidă în mediul economic pe care il reprezintă. Gala Horeca Awards este singurul eveniment care îi reunește în fiecare toamnă pe cei mai importanți oameni din horeca într-un cadru distins, de inaltă ținută.

Horeca Awards recunosc succesul afacerilor din horeca, desemnând cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering și delivery din România.

Distincțiile acordate se bazează pe opinia clienților despre serviciile pe care le primesc atunci când ies in oraș, când comandă mâncare pentru acasă sau când apelează la o firmă de catering. De asemenea, pentru a obține rezultate cât mai relevante din toate punctele de vedere, sunt luate în calcul și opiniile furnizorilor și ale altor profesioniști activi în Horeca.

În acest an confratele Eques Sergiu Nedelea, Paharnic consular și Președinte al Comisiei Oenologice a consulatului a câștigat pentru al treilea an consecutiv titlul de „Cel mai bun somelier”. Felicitări!

Parteneri