Incheierea Anului Cavaleresc - Legat Bucuresti - OEVE Consulat Romania
21673
post-template-default,single,single-post,postid-21673,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Incheierea Anului Cavaleresc – Legat Bucuresti

A devenit o tradiție ca Legatul București al Consulatului România din cadrul OEVE să marcheze Încheierea Anului Cavaleresc printr-o petrecere specială, la care membrii (a căror participare se face cu titlu gratuit) vin împreună cu familiile și prietenii. Pe 10 decembrie 2018, conducătorii Legatului – Eques Dan-Silviu Boerescu și Costin Dinu au organizat această reuniune prietenească, la care au participat peste 30 de membri ai organizației (inclusiv toți cei șase cavaleri în rang de Eques – alături de cei doi lideri fiind prezenți fondatorii Legatului – Cătălin Păduraru și Sergiu Nedelea, rectorul Academiei de Vară Paul Stoicescu și Bogdan Nicolae), la restaurantul Agio din Bucuresti. Manifestarea a fost sprijinită de invitatul special Judex Ștefan Gogotă, care a adus din Maramureș produse tradiționale de casă (horincă, jambon, caș și nuci bio), RH Ștefan Irimescu, care a oferit savuroasele creme de păstrăv marca Valeputna, RH Cătălin Doru Bardă, Bogdan Sandu și Eduardo Garcia Del Amo, care au pus la dispoziție o gamă variată de vinuri românești și de import (Spania și Republica Moldova), Cons. Laurențiu Mihalcea, care a adus cafea marcă proprie și Laboratoarele de cofetărie MonaLisa, care au furnizat Tortul Cavalerului, cu cremă de bitter chocolat belgiană și cognac veritabil. Tortul a fost tăiat în mod simbolic de WeinDame Daniela Păduraru.

Legatul București urează tuturor Confraților din OEVE Consulat România, precum și prietenilor din Consulatul Frățesc al Republicii Moldova„Sărbători Fericite!” și un An Nou Cavaleresc plin de realizări!
IN HONOREM DEI ET IN HONOREM VINI!

Parteneri