Legatul București la cea de a treia ediție „Mărțișor al Cavalerilor Vinului”, 26 februarie 2018 - OEVE Consulat Romania
20823
post-template-default,single,single-post,postid-20823,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Legatul București la cea de a treia ediție „Mărțișor al Cavalerilor Vinului”, 26 februarie 2018

Membrii Legatului București și invitații din Scaunul Constanța au sărbătorit, pentru al treilea an consecutiv, tradiționalul „Mărțișor al Cavalerilor Vinului”.

Întâlnirea a avut loc luni, 26 februarie 2018, ora 19.30, la Zvon Café (Bd. Decebal/Piata Alba Iulia). A fost o seară plina de surprize, cu un meniu bogat stropit de vinurile confraților noștri Cătălin Doru Barda (importator al licorilor renumitelor podgorii de peste Prut), Livia Gîrboiu (Crama Gîrboiu, care tocmai a lansat o foarte reușită „Bacanta”) si Ghenadie Bobeică (Crama Alira, care nu mai are nevoie de nici o prezentare).

Respectând tradiția, și de aceasta dată membrii OEVE și copiii lor au participat cu titlu gratuit. Manifestarea a fost organizată de conducătorii Legatului București -Eques Dan-Silviu Boerescu și Eques Costin Dinu- și s-a bucurat de participarea Rectorului Academiei de Vară, Eques Paul Stoicescu.

Parteneri