Spectacol artistic românesc în Austria - OEVE Consulat Romania
16372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16372,page-child,parent-pageid-16357,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Spectacol artistic românesc în Austria

La Festivalul cavaleresc internațional Stiftungsfest 2014, dedicat aniversării a 30 de ani de la reînființarea Ordo Equestris Vini Europae, Consulatul România al OEVE a prezentat un memorabil spectacol artistic, susținut de artiștii Alex Pirvu și Adina Sima din Pitești, precum și de Ansamblul Ceatara din Carei, Satu Mare. Artizanii momentelor artistice au fost confrații noștri, Eques Marcello Battaglia – Legat Pitești și Consiliarius Florin Fodor – Legat Sighet.

Faptul că spectatorii au urmărit show-ul în picioare pe toată durata desfășurării lui, aplaudând frenetic fiecare moment artistic, spune totul despre reușita spectacolului prezentat de conaționalii noștri, spectacol care de altfel, a constituit punctul culminant al serii.

Mulțumim artiștilor care au reprezentat încă o dată cu cinste România și ne-au făcut – pentru a câta oară! – să fim mândri că suntem români!

Parteneri