Acces demnitari - OEVE Consulat Romania
45117
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-45117,page-child,parent-pageid-16098,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Acces demnitari

Această secțiune conține documente actualizate la zi. Cererile se completează olograf în limba germană, traducerile acestora în limba română fiind pur orientative.

Modele documente ante și post ceremonie.
Norme interne privind activitatea de Imagine, Comunicare și PR în cadrul Consulatului România al OEVE. Drepturi și oligații ale membrilor. Sancțiuni.

Conform deciziei Forumului Consular din 6/11/2013 si respectiv 25/06/2022, s-au aprobat prezentele Norme interne privind activitatea de Imagine, Comunicare si PR in cadrul Consulatului Romania al OEVE, drepturile si obligatiile membrilor privitoare la aceasta activitate, sanctiuni.

Toti Legatii sunt rugati sa faca cunoscute aceste norme, in randul tuturor membrilor Consulatului Romania al OEVE – respectiv in organizatiile pe care le coordoneaza, prin instiintarea si popularizarea link-ului de unde se poate descarca acest document.

Aceste Norme cu Drepturi si Obligatii, intra in vigoare si produc efecte incepand cu data de 20.04.2022 odata cu aprobarea lor in sedinta Consiliului Consular.

Hotarari si Decizii ale organismelor de conducere ale Consulatului Romania al OEVE
TitleDateTagsCategoriesLinkdoc_tags_hfilter
Parteneri