VIN DE CRĂCIUN – Vinul, Arta și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei - OEVE Consulat Romania
20569
post-template-default,single,single-post,postid-20569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

VIN DE CRĂCIUN – Vinul, Arta și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei

VINVEST și Asociația de Cultură și promovare a vinului , vă invită să vizitați ediția a 7-a a Salonului VINTEST București – ”VIN DE CRĂCIUN – Vinul, Arta și Design-ul sticlei și al etichetei, arhitectura cramei“, eveniment din Campania “IUBESC VINUL ROMÂNESC”.

Sute de vinuri de calitate, spumante, frizante, distilate, ce provin din toate regiunile viticole ale României, în sticle cu etichete semnate de pictori, graficieni consacrați vor fi expuse si bineînțeles degustate la emblematica sală Expozițională a Universității de Arhitectură și Urbanism ” Ion Mincu ” din București, strada Academiei nr. 18-20, sector 1, în perioada 15-17 decembrie 2017, orele 10.00 – 18.00.

Pe parcursul celor trei zile, publicul vizitator poate participa la concursuri sondaj în care să-și exprime răspunsul prompt la relația Vechi vs Nou.

Cu același interes vă așteaptă reprezentanții cramelor, să vă aducă la cunoștință ofertele pentru turismul viticol, precum si pachetele cadou pregătite pentru sărbătorile de Crăciun.

Prezența dumneavoastră ne onorează.

Parteneri