Site-ul oficial al Ordo Equestris Vini Europae - Consulatul România
7
7

6
2
2

3
3

Scaunul Cavaleresc Suceava în weekend la Cârlibaba


Confrații suceveni au început anul 2017 în forță, în ultimul weekend al lunii ianuarie, la hotelul confratelui Gabriel Michael Danciu, primarul comunei Cârlibaba. Au participat 54 de persoane, cavaleri ai vinului cu familiile și invitații lor. Pe lângă natură și distracție participanții s-au bucurat de degustarea vinurilor de la Ceptura și Purcari.
După ce au admirat peisajul formidabil sau au petrecut câteva ore la SPA-ul hotelului, în seara de vineri, participanții au degustat gama de vinuri Purcari Vinohora (HRC) și apoi s-au desfătat la cina de întâmpinare.
Sâmbătă a fost o zi grea și lungă. După micul dejun, unii au optat pentru o plimbare cu sania, alții pentru a schia pe pârtia Prislop. Cei mai friguroși au mers la sala de fitness, la SPA, au jucat biliard sau tenis de masă. La ora 13, toți s-au regăsit la un prânz haiducesc în jurul unui ceaun cu gulaș. După o binemeritată relaxare, a urmat cina festivă, care a debutat cu o degustare de vinuuri de la Crama Ceptura, gama Cervus Magnus Monte (DOC-CMD) și a continuat cu mâncăruri și vinuri alese. Formația Dorna Band a asigurat backgroundul sonor live.

FATA 2 outlines

SPATE 1