Site-ul oficial al Ordo Equestris Vini Europae - Consulatul România
7
7

6
2
2

3
3

Salonul ROVINHUD, Timișoara, 17-19 noiembrie 2017


Salonul ROVINHUD dorește să promoveze vinul de bun gust, educația pentru un consum responsabil și responsabilitatea socială. Vizitatorii se vor bucura de cele mai bune vinuri din țară și din regiune, care îndeobște nu se găsesc pe rafturile supermarketurilor.
Atât expozanții, cât și vizitatorii, vor avea ocazia să învețe de la experți internaționali de top, având posibilitatea de a participa la cele 8 masterclass-uri organizate sâmbătă și duminică.
Pentru că vinul apropie oamenii și distruge bariere, și anul acesta tot profitul evenimentului va fi folosit pentru a sprijini tinerii cu dizabilități de la Asociația ”Ceva de Spus”. Evenimentul este organizat în întregime de către voluntari, iar invitații speciali ai evenimentului își susțin prezentările pro bono.
Vinul apropie oameni și deschide drumuri accesibile …
Reamintim că, prima ediție a Salonului de vinuri ROVINHUD, organizată în 2014, cu participarea pro-bono a unuia din cei mai importanți Masters of Wine din lume, doamna Jancis Robinson, și-a atins scopul: achiziționarea microbuzului accesibil pentru tinerii cu dizabilități de la Asociația “Ceva de Spus”!
Informații suplimentare găsiți la:
salonul@rovinhud.net
Szövérdfi-Szép Zoltán +4 0721 613 521
rovinhud