Site-ul oficial al Ordo Equestris Vini Europae - Consulatul România
7
7

6
2
2

3
3

RO-Wine | The Wine Festival of Romania, ediția a doua, 20-21 mai 2017, Fratelli Studios București


Ediția a doua a festivalului aduce spre degustare peste 350 de vinuri atent selecționate, aparținând producătorilor autohtoni și internaționali.
Organizat de Marinela V. Ardelean, alături de Liviu și Mihai Popescu, co-proprietarii Fratelli Group, RO-Wine | The Wine Festival of Romania are loc la Fratelli Studios.
Ambasadorul RO-Wine | The Wine Festival of Romania este Helmuth Köcher, organizatorul celebrului eveniment italian Merano Wine Festival, unul dintre cele mai prestigioase și exclusiviste evenimente de profil din Europa.
Organizatorii evenimentului au decis ca din 2017 să dezvolte festivalul prin extinderea sa către mai multe categorii de public. Astfel, producătorii prezenți la RO-Wine – The Wine Festival of Romania vor putea participa și la RO-Wine HoReCa, ediție specială dedicată exclusiv operatorilor HoReCa, ce va avea loc pe 6 mai, la Constanța, dar și la RO-Wine | Rose & Bubbles, ediția a doua, dedicată vinurilor rose și spumante, pe 5 august, la Fratelli Mamaia.
Selecția vinurilor prezente la festival este una riguroasă, participarea făcându-se pe bază de invitație. Fiecare producător va prezenta publicului un număr maxim de 5 etichete, selectate de către un juriu internațional.
Volumul 2 The Wine Book of Romania va fi lansat înainte de RO-Wine și disponibil pentru achiziție în cadrul festivalului.
Accesul la eveniment se va face în baza unui bilet care poate fi achiziționat de pe https://www.bilete.ro/ro-wine/ Costul unui bilet standard este de 50 de lei, valabil pentru o zi de festival.
Persoana de contact pentru mai multe detalii: Alina Bratu, + 40 722 221 164, alina.bratu@wefflermark.com

RO-Wine-2016