Site-ul oficial al Ordo Equestris Vini Europae - Consulatul România
7
7

6
2
2

3
3

REVINO – Târg de vinuri București, ediția a doua, 6-8 mai 2017, Novotel Hotels & Resorts


În perioada 6-8 mai 2017, CrameRomania.ro și ReVino.ro vă invită să participați la a doua ediție a evenimentului „REVINO – Descoperă vinurile din România”. Evenimentul are loc în același cadru elegant și primitor la Novotel – Sala Paris, Le Foyer și Terasa Mezanin, Calea Victoriei, 37B, București.
Scopul principal al evenimentului este promovarea vinurilor de calitate, a consumului responsabil și a turismului viticol din România.
Sâmbătă și duminică, iubitorii de vinuri, gastronomie și turism vor avea posibilitatea în cadrul salonului REVINO să deguste vinuri de la crame din România și internationale, să descopere zonele viticole din România, dar și să-și plănuiască vizite la crame.
Ziua de luni este dedicată în exclusivitate sectorului HoReCa pentru a oferi posibilitatea unei atmosfere profesionale de degustare și afaceri.
Salonul de vinuri este completat de masterclass-uri interactive cu urmatoarele teme. Invitata specială este Ana Săpungiu – Master of Wine.
Urmăriți-ne pe site http://www.winefair.revino.ro pentru programul complet și lista cu participanții sau pe facebook: https://www.facebook.com/events/2185285548362802
revino