Site-ul oficial al Ordo Equestris Vini Europae - Consulatul România
7
7

6
2
2

3
3

Expo Vin Oltenia, Centrul Multifuncțional Craiova, 13-15 octombrie 2017

Expo Vin Oltenia se dorește a fi cel mai mare eveniment din regiune dedicat vinului și echipamentelor destinate acestei industrii, dar deschis și publicului larg. Producători, importatori, distribuitori de vinuri și alte băuturi alcoolice, ciocolată, produse culinare sunt invitați să-și prezinte mărfurile și serviciile).
Programul târgului este unul atractiv, vizitatorii putând participa la degustări și prezentări profesioniste, cursuri susținute de specialiști în domeniu, demonstrații de artă culinară, concursuri cu premii”. Asociația Bloggerilor Olteni și DictionarCulinar.ro vor organiza, în cadrul evenimentului intitulat “Brânzeturi cum se cuVin”, asocieri culinare între vinuri și brânzeturi. Publicații din domeniu vor susține o conferință pe tema comunicării și promovării vinului.
Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și ansambluri folclorice din toată regiunea Olteniei, ce vor concerta pe o scenă de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncțional. Pentru vizitatori va fi amenajată o zona de food, unde se vor servi bunătăți din bucătăria tradițional românească, stropite din belșug cu diverse soiuri de vin de la producătorii expozanți din regiunea Olteniei. Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit din cartierele orașului către Expo Vin Oltenia. Se estimează un număr de 8.000 de vizitatori care, pe lângă Expo Vin Oltenia, vor putea vizita Agro Oltenia, târg destinat agriculturii și industriei alimentare, și Târgul de Comerț al Olteniei, ce se vor desfășura concomitent în Centrul Multifuncțional.
Detalii suplimentare la vinovia.wine@gmail.com

Afis_Vin-Expo_204x275_BT