Site-ul oficial al Ordo Equestris Vini Europae - Consulatul România
7
7

6
2
2

3
3

Ediția a VIII-a a Zilei Cavalerului (Eques Day), 22 aprilie 2017, Trieste (Italy) și Divaĉa (Slovenia)


Sâmbătă, 22 aprilie 2017, Senatul OEVE – cu sprijinul Consulatelor Italiei și Sloveniei – a organizat cea de a VIII-a ediție a Zilei Cavalerului.
Manifestarea a început în Piazza Unità d’Italia, piața centrală din Trieste. După o scurtă întâmpinare la Primărie, participanții s-au deplasat în coloană spre Santuario Diocesano Santa Maria Maggiore, unde a fost oficiat un ceremonial religios.
A urmat o ceremonie de înnobilare. Printre cei avansați la gradul de Eques de Vino s-au numărat și confrații noștri Eugean Burcă – Legatul I. Bacău -, Dragoș Mircea Danubianu – Consilierul Consular de Imagine, Comunicare și PR- și Dan Preda – Mareșalul I. al Consulatului. Cu acelașI prilej, Eugen Burcă a primit oficial însemnele de Legat I.
Manifestarea s-a încheiat, în Slovenia, la Restaurantul Malovec din Dibaĉa, cu o masă festivă de înaltă ținută, un adevărat festin gastrooenologic.
Delegația Consulatului România a fost formată din Iulian Boghiu, Eugen Burcă, Dragoș Mircea Danubianu, Constantin Maierean și Dan Preda.
foto 1
foto 2